Verkocht
Op een zucht van het strand van Westende-Bad, pal aan de vernieuwde zeedijk in hartje Westende-Bad, vinden we dit smaakvol gerenoveerd appartement, gelegen in de statige residentie “Las Vegas”. Het appartement, op de eerste verdieping, werd vakkundig omgetoverd tot een absolute parel. Met 2 erg grote kamers biedt dit ruim appartement plaats aan minstens 4 personen.
Het magnifieke frontale zeezicht krijg je er zomaar bij!!


De indeling van het appartement is als volgt:
Inkomhal ruime, erg lichtrijke leefruimte open, volledig uitgeruste hoekkeuken Badkamer met lavabomeubel en ruime douche een afzonderlijk toilet 1 zeer ruime slaapkamer met ingemaakte kasten en toegang tot zuid-gericht terras 1 ruime slaapkamer met ingemaakte kast, lavabomeubel en toegang tot zuid-gericht terras zuid-gericht terras terrasberging

Het appartement werd recent volledig vernieuwd, is voorzien van een klassevolle parketvloer, PVC-ramen met elektrische rolluiken en wordt verwarmd op gas.
Bij het appartement hoort ten slotte ook nog een privatieve kelder (K4) en kan een bijhorende garage, achteraan het gebouw, aangekocht worden (€ 49.000,00)
Laat deze topper niet aan je neus voorbij gaan en leg je afspraak nu vast!
 

Ondernemingsnummer 406.920.542 - Erkend vastgoedmakelaar - bemiddelaar - syndicus
Pieters Wim - BIV - 501279 - België

BIV - Luxemburgstraat 16b - 1000 Brussel - www.biv.be - plichtenleer - Juridische teksten
Onderworpen aan de deotologische code van het BIV
BA en borgstelling via NV AXA BELGIUM - (polisnummer 730.390.160)