Over ons

Agence Muyle, uw partner in de zoektocht naar een nieuwe woning, een (tweede) verblijf, een syndicus en/of een vakantieverblijf in regio Middelkerke of Westende.

Agence Muyle is een immobiliënkantoor dat zich toespitst op syndic, verhuur en verkoop in onroerend goed, zowel van het bestaande woningenaanbod als van nieuwbouwprojecten. Wij zijn het immobiliënkantoor bij uitstek voor de ganse kuststreek. Bovendien bieden wij u ook overnachtingen aan in één van onze aparthotels, 'De Wielingen' of 'De Wandelaar', in Westende. En als dat nog niet genoeg is, kunnen wij u alle verzekeringen aanbieden omtrent uw woning!

Een professioneel team met kennis van zaken helpt u graag uw droomwoning te vinden! Bij deze zoektocht staan waarden als klantvriendelijkheid en service centraal.

Agence Muyle werkt met een bekwaam team van 5 medewerkers die elk hun eigen specialisatie hebben. Professionele kennis gecombineerd met klanttevredenheid zorgt ervoor dat Agence Muyle in staat is, u een excellente service te waarborgen.

Ondernemingsnummer 406.920.542 - Erkend vastgoedmakelaar - bemiddelaar - syndicus
Pieters Wim - BIV - 501279 - België

BIV - Luxemburgstraat 16b - 1000 Brussel - www.biv.be - plichtenleer - Juridische teksten
Onderworpen aan de deotologische code van het BIV
BA en borgstelling via NV AXA BELGIUM - (polisnummer 730.390.160)