Wat we doen


Wij zijn een syndic die meer dan 35 jaar ervaring heeft in deze finaliteit. In Westende zijn we reeds verantwoordelijk voor een 43-tal gebouwen.

Door de professionele kennis kan ons team u een correct toepassen van de wet en een sterk beheer garanderen. Bij noodgevallen kunt u dag en nacht beroep doen op onze permanentie. En zowel kleine als grote herstellingen nemen wij voor onze rekening. Dankzij deze combinatie kunt u bij Agence Muyle rekenen op een optimaal beheer!

Wij bieden u volgende zaken:

Administratief beheer


Financieel beheer


Technisch beheer

Het spreekt vanzelf dat elk gebouw in een perfecte staat dient te worden onderhouden. Hierbij speelt de Syndicus een cruciale rol. Zowel kleine als grote werken worden zeer nauw opgevolgd en altijd in samenspraak met de Raad van Bestuur en/of de Algemene Vergadering uitgevoerd.

Hierdoor worden via de syndic altijd verschillende offertes gevraagd, die dan samen besproken worden met de Raad van Bestuur en/of de Algemene Vergadering.

Het team van Agence Muyle staat dan ook altijd klaar om eventuele ongemakken of problemen zo vlug mogelijk op te lossen.

U kunt ons altijd contacteren:

059/ 30 04 76
info@agencemuyle.be
 

Ondernemingsnummer 406.920.542 - Erkend vastgoedmakelaar - bemiddelaar - syndicus
Pieters Wim - BIV - 501279 - België

BIV - Luxemburgstraat 16b - 1000 Brussel - www.biv.be - plichtenleer - Juridische teksten
Onderworpen aan de deotologische code van het BIV
BA en borgstelling via NV AXA BELGIUM - (polisnummer 730.390.160)